Tuinhuis op tuin nummer 147

Het tuinhuisje in tuin 147 (3,50 x 6 m) is ingericht met alles wat u maar kunt bedenken. In het keukengedeelte staan een koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en wat keukengerei. In het beukenhouten kastje staat serviesgoed. Het huisje kan worden overgenomen met inbegrip van een slaapbank, eethoek, twee stoelen, een buffetkast en een ladenkastje. Aan de wanden zijn planken aangebracht om voorraaddozen en snuisterijen op te plaatsen. Er hangt een tijdschriftenrek met tuintijdschriften.

Het huisje staat (bewust) een tikje uit het lood, waardoor er op alle momenten van de dag zon binnenkomt. Vóór alle ramen hangen rolgordijnen en voor de openslaande deuren zijn gordijnen bevestigd.

Huisje tuin 147 Tuin 147
 

Het huisje is voorzien van dubbel glas, elektriciteit en water. Het toilet is aangelegd mét verwarming. Aan de achterzijde is een buitenkraan. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde zijn bewegingslampen aangebracht.

In de tuin staan allerhande struiken en planten, een peren- en appelboom, twee kiwiplanten, zwarte en rode bessenstruiken, een vlierbloesem, bramenstruiken en nog wat frambozen. Op de vette kleigrond tiert alles even goed. Vanwege de begroeiïng aan de buitenranden van de tuin zit je onbespied op het terras. Bij de overname is een buitenbankje alsmede tuinoparasol inbegrepen.

In de tuin staat een houten kist met wat handgereedschap..

De locatie is uitermate rustig, een stukje verwijderd van de weg, tegenover het vogelbosje.

Vraagprijs € 20.000,--


Meer informatie of bezichtiging via de vereniging: verhuur/lidmaatschap Lucile de Groot (tuin 134) 06-10459708 of inschrijven@atvdehogeweide.nl