!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> ATV de Hogeweide - Privacyverklaring

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

ATV De Hoge Weide kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van ATV De Hoge Weide, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ATV De Hoge Weide verstrekt. ATV De Hoge Weide kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Waarom ATV De Hoge Weide gegevens nodig heeft

ATV De Hoge Weide verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen. Daarnaast kan ATV De Hoge Weide uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan ATV De Hoge Weide uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst het lidmaatschap van ATV De Hoge Weide.

Hoe lang ATV De Hoge Weide gegevens bewaart

ATV De Hoge Weide bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

ATV De Hoge Weide verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van ATV De Hoge Weide worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. ATV De Hoge Weide gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

ATV De Hoge Weide maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ATV De Hoge Weide bij Google zoekresultaatpagina's zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ATV De Hoge Weide te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ATV De Hoge Weide heeft hier geen invloed op.
ATV De Hoge Weide heeft Google geen toestemming gegeven om via ATV De Hoge Weide verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@atvdehogeweide.nl. ATV De Hoge Weide zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

ATV De Hoge Weide neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ATV De Hoge Weide maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ATV De Hoge Weide verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ATV De Hoge Weide op via info@atvdehogeweide.nl.

atvdehogeweide.nl is een website van ATV De Hoge Weide.

ATV De Hoge Weide is als volgt te bereiken:

Adres: Groenewoudsedijk 60, 3528 BK Utrecht
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 40477020
E-mailadres: info@atvdehogeweide.nl