Het lidmaatschap voor de tuinen staat open voor iedereen die woonachtig is in de regio Utrecht. Per lid kan slechts één tuin uitgegeven worden.

U kunt zich weer aanmelden voor een tuin! De inschrijving begint op zaterdag 20 augustus 9.00 uur. Volgorde van binnenkomst (digitale) aanmelding bepaalt de plek op de wachtlijst.

De regels omtrent de wachtlijst kunt u hier lezen.

Contributie en pacht

De pacht wordt berekend per vierkante meter. De tuinen hebben een gemiddelde omvang van 250 vierkante meter. De contributie is voor ieder lid gelijk. Beide bedragen worden per jaar geïndexeerd. Er wordt eenmalig een borg gevraagd. Dit bedrag wordt teruggestort als u opzegt en geen schulden heeft achtergelaten.

Prijzen 2022

Contributie € 136,00
Pacht € 0,70 per m2
Eenmalige borg € 300

Met een U-pas krijgt u korting.

Tuinhuis, gereedschapskist en kas

Het is toegestaan om op een tuin een tuinhuis, kas of gereedschapskist te plaatsen. Het type tuinhuis dat is toegestaan op het complex is speciaal voor de vereniging ontworpen. Het kan in drie verschillende afmetingen worden geleverd met een maximale oppervlakte van 21 m2 en een nokhoogte van maximaal 2,64 m. De uitvoering ervan moet zijn in de houtsoort Red Cedar. Zelf een (ander) bouwsel neerzetten, is niet toegestaan.

Ook de tuinkisten zijn volgens een speciaal ontwerp. De maximale afmetingen van een gereedschapskist zijn 2 m. x 1 m. x 0,80 m. De uitvoering is in hout. Een plantenkas mag maximaal 10 m2 groot en 2,50 m. hoog zijn.